Danessa Myricks Beauty

Tu cand ai testat ultima data un produs de make-up, care ti-a taiat respiratia ?


Superlativ - este cuvantul care descrie cel mai fidel brandul international de make-up profesional, Danessa Myricks Beauty, asa ca te invitam sa pasesti cu incredere, alaturi de noi in universul magic al make-up-ului revolutionar, creat de celebrul Make-Up Artist Danessa Myricks.


Pentru Danessa nu exista nicio limita, in cel mai bun sens, iar creativitatea, versatilitatea si originalitatea sunt cateva din cuvintele cheie, deci pregateste-te sa exclami “WOW”, la fiecare pas :)


Iti prezentam o noua linie de produse cosmetice vegane (cruelty-free), cu o formula special conceputa sa reziste chiar si in conditii extreme (in apa sau temperaturi ridicate), multifunctionale, ce pot fi aplicabile pe ochi, buze si ten, simultan. Pentru ten, nuantele acopera o gamă largă de tonuri de piele, iar produsele de ochi si buze sunt disponibile in cele mai variate si explozive culori, in texturi personalizate, special create pentru Make-Up Artisti si iubitorii de make-up.


Incearca-le si negresit vei crea cele mai spectaculoase machiaje, cu produse de o calitate exceptionala, de top international.


Join the Make-up Evolution! Impreuna, setam noi trenduri in Make-up!
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă